2019.09.12-én kerekasztali megbeszélésen vettek részt az EsélyKör alapító szervezeteinek képviselői. A rendezvényen városunk polgármestere, dr. Cser- Palkovics András mellett, több képviselő – Horváth Miklósné, Östör Annamária és Molnár Tamás – is megjelent, akik a fogyatékosügy melletti érdeklődésüket fejezték ki.

Külön megtiszteltetés és öröm számunkra az EsélyKör megalakulása óta érezhető többszintű támogatás, amelyből talán a legfontosabb: az elveinknek, értékeinknek a respektálása és a szakmai fejlesztő munkánkkal kapcsolatos bátorítás, és érdeklődés. A megbeszélésen ezen együttműködés megerősítéseként a jövőben az EsélyKör tagjai szervezett formában is bekapcsolódnak a székesfehérvári beruházások terveinek kialakításába. Székesfehérvár MJV Önkormányzatának kezdeményezésére megalakult a TERVTANÁCS, mely kifejezetten az akadálymentesítéssel foglalkozik a jövőben.

Az EsélyKör szakmai életében ismét egy mérföldkőhöz jutottunk el. Városunk lakosságának szolgálatába állhatunk egyre professzionálisabb keretek között. Köszönjük a bizalmat!